Akkumulátoros fűnyírók

A fűnyírás nem éppen a kedvelt tevékenységek egyike, viszont elengedhetetlen, ha azt szeretnénk, hogy kertünk szép és ápolt legyen. Ahhoz, hogy ne nőjön túl a fű, kénytelenek vagyunk nagyjából heti egy alkalommal füvet nyírni. Szerencsére ma már a legtöbb helyen beszerezhetőek az akkumulátoros fűnyírók, melyek nagyban megkönnyíthetik munkánkat!

Akkumulátoros fűnyírók-1

Milyen előnyökkel rendelkezik egy akkumulátoros fűnyíró?

Az elektromos és a benzines fűnyírókkal ellentétben, az akkus fűnyírók képesek arra, hogy kábel és üzemanyag nélkül működjenek, ráadásul jóval halkabban lehet velük dolgozni. A modern akkumulátorok pedig kényelmes kezelést biztosító hordozófogantyúval rendelkeznek, nagyon könnyen és gyorsan kivehetők és bármikor könnyedén feltölthetők. Fűnyírás közben világító diódák jelzik az akkumulátor töltöttségi szintjét. Egy közepes méretű terület lenyírására a teljesen feltöltött akkumulátor kapacitása bőven elegendő. Nagyobb kertek esetében sem kell megszakítanunk a munkát, ha beszerzünk olyan csereakkumulátort, ami bármelyik akkumulátoros fűnyíróba elhelyezhető. Az innovatív lítium technológia a lehető legmagasabb szintű kényelmet biztosítja a kezelés és karbantartás terén.

Akkumulátoros fűnyírók-2

Melyek a hátrányai egy akkumulátoros fűnyírónak?

Az akkus fűnyírók jelenleg a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb gépek, egyetlen hátrányuk, hogy nem annyira erősek, mint a benzines fűnyírók. Egyelőre az áruk is jóval magasabb a többi típusú fűnyíró áraihoz képest, de nem vonjuk kétségbe, hogy megéri a befektetést, hiszen minden bizonnyal hosszútávon lesznek kitartó munkatársaink.

Ha akkus fűnyírójához minőségi akkumulátort keres elérhető áron, nézzen körül webáruházunk hatalmas kínálatában!

 

Vélemény, hozzászólás?