Bosch Akkumulátorok

Manapság nem csak számtalan típusú akkumulátor közül választhatunk, de számtalan márka közül is. Alábbi cikkünkben a Bosch márkás akkumulátorokat mutatjuk be.

A köztudatban már régóta ismert a Bosch akkumulátorcsalád minősége, melyet a magas vásárlói elégedettség is tükröz. Lássuk, milyen termékkínálattal tett szert a sikerre:

A Bosch számos akkus készüléket kínál, amelyek speciális követelményekhez vannak kitalálva. Függetlenül attól, hogy innovatív lítium-ion technológiás (Li-ion) vagy nikkel-kadmium akkurendszerű (NiCd) Bosch akkuról van szó – a munka ezekkel az akkus készülékekkel mindig 100%-ig fáradságmentes és kábelek nélkül végezhető. Az otthoni gépek és szerszámok csoportján belül elektromos kéziszerszámokhoz, háztartási készülékekhez, kerti szerszámokhoz és fűtési rendszerekhez gyárt akkumulátorokat.

Elektromos kéziszerszám- és kerti gép akkumulátorok

bosch_akku 06033B4021_altpic_2

Amennyiben elektromos kéziszerszám akkura van szükségünk, választhatjuk a különböző lapos, gömbölyű vagy O-alaku akkuegységeket, rúd akkuegységeket, betolható akkuegységeket, automatikus- és standard töltőberendezéseket, gyorstöltőket, valamint töltőkészülékeket. Érdemes tudnunk, hogy az LD rövidítés (Light Duty) azt jelenti, hogy az adott akkuegységet könnyű barkács– és kerti munkához, az SD rövidítés (Standard Duty) rendszeres, folyamatos barkács– és kerti munkához, a HD rövidítés (heavy Duty) gyakori, igényes, nagy teljesítményt és kitartást követelő barkács- és kerti munkákhoz ajánlott.

Kerti gép akku vásárlása esetén 36 V-os, 18 V-os és 14,4 V-os kerti gépekhez választhatunk akkuegységeket és töltőberendezéseket.

Syneon chip és Power4All technológiák

maxresdefault index

Vélemény, hozzászólás?