Ajándékötletek Karácsonyra

Ajándékötletek karácsonyra

Hamar elérkeznek az ünnepek, nem árt időben beszerezni az ajándékokat! Ha még nincs ötlete, mivel lepje meg magát vagy szeretteit, segítünk! Webáruházunk kínálatában számos hasznos ajándékot talál, ráadásul remek áron!

1. Könyv alakú asztali óra

Ideális ajándék azok számára, akik szívesen töltik idejüket olvasással. Nem csak hasznos, de remek díszítő elem is, akár a könyvespolcon is jól mutat a többi könyv között. A könyvnek álcázott óra mérete 20 x 20 x 15 cm-es, kizárólag fekete színben kapható. Egyaránt ajánljuk hölgyek és urak számára is!

2. Vezetékes egér többféle, ötletes formában

Talál ismerősei között olyasvalakit, aki rendelkezik laptoppal, de nincs hozzá egere? Esetleg olyat, akinek elromlott az egere, vagy csak régebbi típust használ? Ha valamelyik kérdésre tud „igen”-nel felelni, tökéletes ajándék egy vezetékes egér Karácsonyra! Ráadásul számtalan ötletes kivitelezésre akadhat kínálatunkban, így mindenki találhat ízléséhez illő egeret!

3. Állatkás faliórák

Vidám és kedves ajándékok, melyeket főként kutyát és/vagy macskát tartó gazdiknak ajánlunk, de nyugodt szívvel ajándékozhatjuk minden állatbarát személynek! A falióra anyaga üveg, átmérője 40 cm.

4. USB autós töltő

Az Goobay USB autós töltő praktikus ajándék lehet minden autóval rendelkezőnek, hiszen manapság egyre több alkalmazás érhető el telefonon, ami meglehetősen gyorsan meríti a készüléket. Az utazás viszont remek lehetőség arra, hogy feltöltsük lemerülő telefonunkat, ami utunk végére akár teljesen fel is töltődhet.

5. Powerbank

Manapság elterjedt a Powerbank-ek használata is, ami lehetőséget ad, hogy bárhol feltöltsük telefonunkat. Nincs más dolgunk, mint előre feltölteni a Powerbank-et, így ha telefonunk lemerül, csupán csatlakoztatnunk kell a külső akkumulátorhoz. Szintén praktikus ajándék férfiaknak és nőknek egyaránt, bármilyen életkorban!

6. Notebook táska és tok

Laptoppal rendelkező ismerősei számára a notebook táska és tok szintén nagyszerű ajándék lehet! Nem csupán a laptop kényelmes tárolására alkalmasak, de még védik a külső környezeti hatásoktól is!

7. Okostelefonnal távirányítható autó és helikopter

Gyerekek számára bátran ajánljuk távirányítós játékainkat! Az autók üzemideje körülbelül 3 óra, hatótávúk 10 m, míg a helikopterek üzemideje 8 perc, hatótávúk viszont akár 20 m is lehet.

8. Kotyogós kávéfőző

Nincs is jobb, mint kávéval indítani a napot! Egy kotyogós kávéfőzőnek ki ne örülne? Minőségi Rossana termékek 100%-ban újrahasznosított alapanyagokból. Tökéletes ajándék hölgyek és urak számára egyaránt!

Vélemény, hozzászólás?