Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések 1.kép

 

Alábbi bejegyzésünkben összegyűjtöttük azokat a leggyakrabban feltett kérdéseket, amelyekkel az oldalra látogatók fordulnak hozzánk. Bízunk benne, hogy mindenki számára hasznos lesz ez a válogatás.

Az akkumulátor feszültsége, teljesítménye eltér a gyáritól?

Ugyanazt az akkutípust sokszor eltérő feszültségű (feszültség mértékegysége: V) cellákkal, illetve teljesítményekkel (mAh vagy Wh) gyártanak le, ami nem befolyásolja a biztonságos működést csak az üzemidő hosszát.

Pl.: 3,6V/3,7V ; 6,8V/7,2V/7,4V ; 10,8V/11,1V ; 14,4V/14,8V

Pl.: 4000mAh => 5200mAh

Mit jelent a szerszámgép akkumulátoroknál az, hogy PROFI?

A PROFI azt jelöli, hogy az adott modell szakembereknek, mindennapos használatra ajánlott.

Mi a különbség az ólom akkumulátoroknál az F1 és F2 csatlakozó között?

Az F1 csatlakozó saru szélesség 4,8mm, míg az F2 csatlakozó saru szélesség 6,35mm.

Mi az a VDS minősítés?

A VdS a német Verband der Schadenversicherer kifejezés rövidítése. Ellenőrzött, jóváhagyott, biztonságos. A VdS egy független ellenőrző szervezet, mely saját laboratóriumában végez bevizsgálást és minősítést biztonsági rendszerekhez. A VdS minősítésnek jó híre van a gyártók, a szolgáltató cégek, valamint a fogyasztók körében egyaránt. Bizalmat kelt, és azt a biztonságot nyújtja, hogy a berendezések összetevő elemei, a rendszerek és a szolgáltatások megfelelnek a legfontosabb átvizsgált szabványoknak.

Mi a különbség az ólom savas és zselés akkumulátor között?

A zselés akkumulátor a köznyelvben elterjedt név, ami a felitatott üvegszálas (AGM) technológiával készült zárt ólomsavas (SLA) akkumulátort jelenti. Gyakorlatilag ólom-savas akkumulátorok, melyek nem igényelnek gondozást és karbantartást, valamint víz hozzáadást sem, mint a hagyományos savas akkumulátorok.

Miért nincs rajta a kapott terméken a gyári típus/modell számom?

Egy helyettesítő termék nagyon sok készülékhez illeszkedhet, amit a gyártók különböző típusokkal/modellekkel jelölnek. Sajnos ezért az összes típus és/vagy modell szám nem mindig fér el az adott terméken, de az nem jelenti azt, hogy nem tudja azt helyettesíteni.

Igényelhetek ÁFA-s számlát a vásárlásomról?

Minden vásárlás esetén áfás számlát állítunk ki.

A rendelés során kapok leírást is a termékhez?

Termékeinkhez használati útmutatót mellékelünk, melyet vásárlás után kérjük, olvasson el figyelmesen.

Mennyibe kerül a szállítás?

Az oldalon a szállítási információk tájékoztató jellegűek, 1 db termékre vonatkoznak. A pontos szállítási díjról információt a rendelés után tudunk megadni!

Ha a személyes átvételt választom, akkor is meg kell rendelni a terméket az oldalon?

Üzletünkben történő személyes átvétel esetén is szükséges leadnia rendelését a webáruházunkban.

Kapacitás/Teljesítmény:

Webáruházunk magyar és német adatbázisból dolgozik, ezért előfordulhat, hogy az átvett termék kapacitása nem egyezik a megrendelt termék teljesítményével, ilyen esetben kérjük, jelezze a problémát ügyfélszolgálatunkon.

Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bátran, bizalommal. Elérhetőségeinket megtalálja a Kapcsolat menüpont alatt.

Vélemény, hozzászólás?