Kedves Vásárlóink, Érdeklődők! Webáruházunk a nap 24 órájában nyitva van, biztonságosan rendelhetnek, valamint a telefonos és emailes ügyfélszolgálatunk továbbra is üzemel a megszokott időben. Munkatársaink és az Önök egészsége érdekében kérjük kizárólag kiszállítással és előre fizetessel (banki átutalás, bankkártya, Paypal) rendeljenek lehetőleg GLS futárszolgálattal, a PickPack pontos átvételt is kerüljék. Minden személyes átvétellel rendelőnek ingyenes kiszállítást tudunk biztosítani Sopron területén. Kérünk mindenkit és főleg azokat, akiknél minimálisan is felmerül a lehetősége, hogy hordozói legyenek a járványnak Ne látogassanak el üzletünkbe, mert a személyes kiszolgálást bizonytalan ideig szüneteltetjük!!! Köszönjük megértésüket!
 

Viszonteladók részére

Amennyiben Ön nem viszonteladó (lakosság, közület, cég, intézmény stb. ) regisztráció nélkül vásárolhat nálunk!

   

 

Figyelem!

Az email-es felhasználónév ide nem érvényes, helyette töltse ki a bejelentkezési formanyomtatványt az új regisztrációhoz. A sikeres regisztráció után emailben küldjük a belépéshez szükséges adatokat.

 

Amennyiben még nem regisztrált viszonteladónk, kérjük töltse ki a bejelentkezési formanyomtatványt.  Elfelejtette felhasználónevét vagy jelszavát? Keresse fel ügyfélszolgálatunkat emailben.

 

Bejelentkezési formanyomtatvány (REGISZTRÁCIÓ)

 

A nyilvántartásba történõ felvétel és az onlineajánlatok megtekintése kizárólag a vállalkozás írásos igazolásával lehetséges:
Kérjük küldje vagy faxolja el müködõ vállalkozásának hiteles igazolását a következõ címre:

 

Akkuk.hu KFT.

Csengery utca 30-32
9400 Sopron

Tel: +36 (99) 789 904 vagy 70/5327969
Fax: +36 (99) 789 911
Email: info@akkuk.hu

 

Felhívjuk figyelmét hogy ez a felület kizárólag Kereskedõk/Viszonteladók részére szolgál. A rendelések leadásához kérjük használja a válasz emailben kapott hozzáférési adatokat ! Telefonban, emailben, kiskereskedelmi webáruházainkban nem garantált a viszonteladói kedvezmény érvényesítése és rendelések fogadása ! A partnerlistába történõ sikeres felvétel elõzetes egyeztetéssel lehetséges.

 

További kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésére.

 

Az Ön csapata akkuk.hu