Utoljára megtekintett
 

Amennyiben nem találja a keresett terméket használja a fenti keresőt a nagyítóval és keressen készüléke akkutípusa, modell neve és száma alapján!
Ügyeljen a kötőjelre, szóközre, pontra és a vesszőre is, ahogy a készülékén illetve akkumulátorán, töltőjén szerepel. Nulla és O betű felcserélésére is figyeljen.
A megnézem gombra kattintva, talál további képeket, fontosabb információkat, valamint a kosarat a rendeléshez.

Előfordulhat hogy a találati listában olyan termék is megjelenik, aminek neve nem tartalmazza a keresési kulcsszót, ez esetben a termék adatlapján található kompatibilitási listában van a keresett szöveg.

Ha mégsem találja akkutípusát, készülékét, töltőjét vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal emailen vagy telefonon a kapcsolat oldalon keresztül!

 

Üdvözöljük a szerszámgép akkuk világában! Itt megtalál mindenféle akkut amire szerszámgép gyűjteményének szüksége lehet. Új akkumulátort szeretne vásárolni vagy egy pótakkumulátort keres a szerszámgépéhez? Kiváló minőségű| kidolgozású| hosszú élettartamú és kedvező áru akkumulátornak örülni fog szerszámgépe. Ön pedig alig várja majd, hogy gépét újra a kezébe vehesse. Áruházi, kínai, diszkontos gépekhez sajnos nem minden esetben van megoldásunk mivel ezeket olyan olcsón lehet megkapni, hogy egy gép annyiba kerül mint egy márkás készülék szerszámgép helyettesítő akkumulátoral töltője. Ezért javasoljuk szerszámgép eszköz vásárláskor ismert neves márkát válasszon, mivel ezek pótalkatrész ellátása biztosított. Amennyiben nem találja meg nálunk készüléke márkáját, ez esetben cellacsere vagy új gépvásárlása javasolt. Cellacseréhez nálunk tud vásárolni megfelelő cellákat az akkupack-cella csoportban.

További alkategóriák:


   
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Amennyiben a jövőben szeretne emailt kapni, akcióinkról, kedvezményeinkről, és híreinkről, adja meg adatait és kattintson, a Feliratkozás gombra! A hírlevél egyetlen kattintással bármikor lemondható, és törölheti feliratkozását.

* kötelezően kitöltendő mező