Utoljára megtekintett
 

Amennyiben nem találja a keresett terméket használja a fenti keresőt a nagyítóval és keressen készüléke akkutípusa, modell neve és száma alapján!
Ügyeljen a kötőjelre, szóközre, pontra és a vesszőre is, ahogy a készülékén illetve akkumulátorán, töltőjén szerepel. Nulla és O betű felcserélésére is figyeljen.
A megnézem gombra kattintva, talál további képeket, fontosabb információkat, valamint a kosarat a rendeléshez.

Előfordulhat hogy a találati listában olyan termék is megjelenik, aminek neve nem tartalmazza a keresési kulcsszót, ez esetben a termék adatlapján található kompatibilitási listában van a keresett szöveg.

Ha mégsem találja akkutípusát, készülékét, töltőjét vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal emailen vagy telefonon a kapcsolat oldalon keresztül!

 

Ősrégi Nokia, Samsung telefonjához vagy a legújabb Apple iPhone vagy Samsung Galaxy okostelefonokhoz biztosan talál nálunk utángyártott pót akkumulátort. A legfrissebb gyártású telefon akkumulátorokat tartunk raktáron Apple, Alcatel, HTC, LG, Motorola, Nokia, Samsung, Siemens, Sony valamint az új Lumia készülékekhez. Garantált pénzvisszatérítés jogszabály szerint, garancia, ingyenes szállítás 15 000Ft vásárlási érték felett. Kiváló minőségű helyettesítő akkumulátorok szinte az összes forgalmazott márkához. Áruházi, kínai vagy klón telefonokhoz sajnos nem minden esetben van megoldásunk, ezért javasoljuk mobiltelefon, okostelefon vagy egyéb eszköz vásárláskor ismert neves márkát válasszon, mivel ezek pótalkatrész ellátása biztosított. Az okostelefonok akkumulátora (legyen az eredeti vagy utángyártott) folyamatos használatuk miatt, általában hamarabb 1-2 év alatt meghibásodik. Rendelje meg bátran új akkumulátorát az akkuk.hu webáruházban!

További alkategóriák:


   
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Amennyiben a jövőben szeretne emailt kapni, akcióinkról, kedvezményeinkről, és híreinkről, adja meg adatait és kattintson, a Feliratkozás gombra! A hírlevél egyetlen kattintással bármikor lemondható, és törölheti feliratkozását.

* kötelezően kitöltendő mező