Utoljára megtekintett
 
FIGYELEM SAP B1 számlázórendszerünkben nagy frissítést hajtottunk végre, hogy megfeleljünk többek között az új NAV szabályoknak és adatvédelmi előírásoknak. Az elmúlt napokban leadott rendelések feldolgozását hamarosan megkezdjük, addig is türlemüket és megértésüket köszönjük.
 

Akkumulátor Hulladék kezelés

Veszélyes hulladék kezelés:
Az elem és akkumulátor hulladékokkal kapcsolatos gyártói kötelezettségeket szerződött partnerünk a RE'LEM KHT. végzi, aki átvállalja a visszavételi és visszagyűjtési kötelezettségeket.

 

Kereskedőknek
Az elemet és akkumulátort forgalmazó kereskedőknek 2009. július 1-től át kell venniük a fogyasztótól a visszavitt áramforrás-hulladékokat és gyűjtőedényben kell gyűjteniük azokat.



Tennivalók:
1. Töltsön le 2 példányt a megállapodásból ( Adobe Reader szükséges )
2. Az egyik példányt kitöltve jutassa el a RE'LEM részére.
A másik példányt őrízze meg, mert egy esetleges ellenőrzésnél szüksége lesz rá.

 

Fontos tájékoztatás , kérjük olvassa el !

Hulladékbegyűjtési megállapodás, a RE'LEM által aláírva
És még ezekre is szüksége lesz, ezeket is töltse le:

Tanúsítvány a kötelezettségek teljesítéséről

Matrica az ideiglenes gyűjtőedényre



Vásárlói tájékoztató kereskedőknek:

Elegendő, ha az edényen feltüntetik a Relem honlapcímét és további tájékoztatás a RELEM Nonprofit Kft. honlapján (www.relem.hu) található a "Lakosság" menüpontban.


Visszavétel és hasznosítás
A Kormány 109/2005. (VI. 23.) Korm. rendelete az elemek és az akkumulátorok hulladékainak visszavételéről és a hulladékgazdálkodásról szóló 2000. évi XLIII. törvény (a továbbiakban: Hgt.) 59. §-a (1) bekezdésének b) pontjában, valamint a környezet védelmének általános szabályairól szóló 1995. évi LIII. törvény 110. § (7) bekezdésének d) pontjában kapott felhatalmazás alapján - a Hgt. 8. §-ára figyelemmel véve- a törvényi előírásoknak eleget teszünk illetve a környezetvédelmi és vízügyi miniszter
13/2005. (VI. 23.) KvVM rendeletét betartjuk.
Az akkuk és elemek valamennyi végso felhasználója köteles azokat a kereskedelemnek, illetve az értékes anyag hasznosítónak pl. közösségi gyujtohelyeknek visszaadni.

 

Lakosság részére
A háztartási hulladékon keresztül történo hasznosítás kifejezetten tilos. A használt elemeket és akkumulátorokat bérmentesítve vissza lehet küldeni a Akkuk.hu KFT.-nek illetve azok, a közösségi gyujtohelyeken és a helyi kereskedelemben térítésmentesen leadhatók.

További információt itt talál

http://www.relem.hu/index.php?p=lakossag

 


   
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Amennyiben a jövőben szeretne emailt kapni, akcióinkról, kedvezményeinkről, és híreinkről, adja meg adatait és kattintson, a Feliratkozás gombra! A hírlevél egyetlen kattintással bármikor lemondható, és törölheti feliratkozását.

* kötelezően kitöltendő mező