Utoljára megtekintett
 

Impresszum

Fontos tudnivaló:
Nem vállalunk felelősséget más, csatlakozó internetes Web-lapokon megjelenő tartalomért. Idegen, az akkuk.hu oldalhoz csatlakozó weboldalak megtekintése a felhasználó saját kockázatára történik.

Az Ektv. értelmében az itt megjelenő oldalakért és azok tartalmáért felelős:

Akkuk.hu KFT.

Ágfalvi út 29.
9400 Sopron


Cégjegyzékszám: 08-09-014255
Ügyvezető: Vass Sándor
Adószám: 13780881-2-08

Tárhelyszolgáltató: Inbase gmbh

Klotzenmoore 57 Hamburg D-22453

Elérhetőség: info(kukac)inbase.com

Tel: +36 (99) 789 904
e-Mail: info[kukac]akkuk.hu

Banki kapcsolat
Akkuk.hu KFT.
Raiffeisenbank RT Sopron
12094002-00138304-00100004

IBAN: HU34 1209 4002 0013 8304 0010 0004
BIC/SWIFT: UBRT HUHB

 


   

Disclaimer / Felelősségvállalás alóli felmentés

1. Az Online ajánlat tartalma
A szerzők semmiféle garanciát nem vállalnak a rendelkezésre bocsátott információk időszerűségéért, helyességéért, teljességéért vagy minőségéért.
A szerzőkkel szembeni szavatossági igények, melyek olyan anyagi vagy szellemi jellegű károkra vonatkoznak, melyek a közölt információk hasznosítása vagy nem hasznosítása révén illetve hiányos és hibás információk felhasználása révén keletkeztek, alapvetően kizártak, amennyiben a szerzők részéről nem áll fenn bizonyíthatóan szándékos vagy durva hanyagságból fakadó mulasztás.
Valamennyi ajánlat kötelezettség nélküli.
A szerzők fenntartják maguknak a jogot, hogy az oldalak egyes részeit vagy a teljes ajánlatot külön bejelentés nélkül megváltoztassák, kiegészítsék, töröljék vagy a megjelentetést ideiglenesen, vagy végleg megszüntessék.

2. Hivatkozások és linkek
Amennyiben direkt vagy indirekt módon olyan linkekre történik hivatkozás, melyek a szerzők felelősségén kívül esnek, úgy csak akkor terheli őket felelősség, ha ismerik azok tartalmát, illetve műszakilag módjukban áll és megkövetelhető lenne tőlük, hogy a felhasználást jogellenes tartalmak esetén megakadályozzák. Az ezen túlmenő tartalmakért, különösképpen károkért, melyek az ilyenformán közölt információk hasznosítása vagy nem hasznosítása révén keletkeznek, egyedül a csatlakozott oldal tulajdonosa felel, és nem az, aki a linkeken keresztül csupán a mindenkori megjelentetésre hivatkozik.
Ez a korlátozás úgyszintén vonatkozik a szerzők által létrehozott vendégkönyvek idegen bejegyzéseire, fórumokra és levelezési listákra is.

3. Szerzői jog
A szerzők arra törekednek, hogy a felhasznált grafikák, hangdokumentumok, videoszekvenciák és szövegek szerzői jogait minden publikációban figyelembe vegyék, saját készítésű grafikákat, hangdokumentumokat, videoszekvenciákat és szövegeket használjanak, vagy licencmentes grafikákhoz, hangdokumentumokhoz, videoszekvenciákhoz és szövegekhez nyúljanak vissza.
A megjelentetett, a szerzők saját maguk által készített objektumainak másolási joga kizárólag az oldalak mindenkori szerzőit illeti. Ilyen grafikák, hangdokumentumok, videoszekvenciák, szövegek más elektronikus vagy nyomtatott publikációkban történő felhasználása vagy sokszorosítása a szerzők kifejezett hozzájárulása nélkül nem megengedett.

4. A felelősség alóli felmentés jogi hatálya
A felelősség alóli felmentés az az Internetes ajánlat részének tekintendő, ahonnan erre az oldalra hivatkoztak. Amennyiben ennek a szövegnek részei vagy egyes megfogalmazásai nem, már nem, vagy nem teljesen felelnének meg az érvényes joghelyzetnek, az a dokumentum többi részének tartalmát és érvényességét nem érinti.

5. A webáruházunk az inbase Shopsystem myCMS tartalomkezelo-rendszert használja.

Sopron, 2006.10.01

Amennyiben az oldalainkkal kapcsolatban kritikát, javaslatot vagy észrevételt kívánnak tenni, akkor kérjük, használják a kapcsolatfelvételi űrlapot.

 

Fotó: © Franz Pfluegl, © Andres Rodriguez, © Eisenhans, © Edyta Pawlowska, Fotolia.com

    
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Amennyiben a jövőben szeretne emailt kapni, akcióinkról, kedvezményeinkről, és híreinkről, adja meg adatait és kattintson, a Feliratkozás gombra! A hírlevél egyetlen kattintással bármikor lemondható, és törölheti feliratkozását.

* kötelezően kitöltendő mező