Utoljára megtekintett
 
FIGYELEM SAP B1 számlázórendszerünkben nagy frissítést hajtottunk végre, hogy megfeleljünk többek között az új NAV szabályoknak és adatvédelmi előírásoknak. Az elmúlt napokban leadott rendelések feldolgozását hamarosan megkezdjük, addig is türlemüket és megértésüket köszönjük.
 

Pickpack

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont az Akkuk.hu és a Lapker Zrt új szolgáltatása.

Újdonság: Most már OMV és AVANTI benzinkutakon is átvehetők a küldemények.
Így már az ország 190 városában megtalálható 600 Pick Pack Pont-on vált lehetővé a honlapunkon megrendelt játékok személyes átvétele.

A Pick Pack Pont, átvételi pontok egyrészt Relay és Inmedio hírlapüzletek, melyek főleg bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, illetve közlekedési csomópontokban találhatók meg, másrészt pedig OMV és AVANTI töltőállomások, melyek a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget.

Az Inmedio és Relay hírlapüzletek a legtöbb esetben reggel 8-tól este 8-ig, sokszor szombaton és vasárnap is nyitva tartanak,
míg az OMV és AVANTI és töltőállomások jelentős része a hét minden napján éjjel-nappal, 0-24 nyitva tart.

Jellemzően a küldemény feladását követően Budapesten 3, Budapesten kívül 4 munkanapon belül megérkezik a küldemény a kiválasztott Pick Pack Pontba. A Pick Pack Pontokon sok helyen bankkártyával is lehet fizetni.

Lapker Zrt ügyfélszolgálat, Pick Pack Pont csomagokkal kapcsolatban:
Telefonszám: 06/1 881-2650
Email: pickpackpont@lapker.hu

 

2014.02.10-től

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

Cím: 1097. Budapest, Táblás utca 39

Telefon: 06-1-803-6300

E-mail: pickpackpont@sprinter.hu

Ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig 08:00 és 20:00 között érhető el.


A szolgáltatás ára bruttó 850 Ft. csomagonként.

15 000Ft érték feletti rendelés esetén a szállítási díj 0 Ft!


A Pick Pack Pont előnyei:

Pick Pack Pont

 

Ha Ön a futárral történő kézbesítésnél egy olcsóbb átvételi módot szeretne, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, avagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor érdemes választania a kényelmes, személyes küldemény-átvételi lehetoséget.

A hírlapárusnál illetve benzinkúton történő átvétel gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a számos Pick Pack Pont-on bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek, számos benzinkút pedig éjjel-nappal nyitva tart.

A Pick Pack Pont-on történő átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát.

Munkanapokon kb. 12:30 óráig megrendelt és emailben megerősített rendeléseket várhatóan még aznap, a hétvégi rendeléseket a következő munkanapon, vagy ha már készleten van összekészítjük és feladjuk. A feladás napját követően Budapesten általában 3 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén általában 4 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont-ban.
A rendelés vételárának kifizetése a Pick-Pack Ponton történik átvételkor, amit kiegyenlíthet készpénzzel vagy bizonyos pontokon bankkártyával.
Cégünk a sikeres feladást követően még egy e-mailt fog küldeni, mely tartalmazni fogja az Ön csomagszámát a rendelése pontos nyomonkövetése érdekében!
A pontos átvételi időpontról a Lapker küld majd Önnek értesítést, amint a csomag megérkezik az átvételi pontra!

Csomag őrzési folyamat

A vásárlónak 7 naptári nap áll rendelkezésére a csomagok átvételére, ez idő alatt a Ponton várakozik a csomag. A 7 naptári nap időtartamú csomagátvételi idő elteltével, a csomag visszaküldésre kerül a webshop részére.
Amennyiben a vásárló közvetlenül jelzi a Pickpack ügyfélszolgálat felé az őrzési idő meghosszabbítására vonatkozó igényét, úgy erre lehetőség van, maximum további 7 napig.
 
E-mail értesítések
A vásárlók a csomag érkezéskor és a csomag átvételi lejárati nap előtt is kapnak tájékoztatást / emlékeztetőt a csomag átvétel határidejéről.

Átvételi pontok:


http://www.pickpackpont.hu/atveteli-pont

 


   
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Amennyiben a jövőben szeretne emailt kapni, akcióinkról, kedvezményeinkről, és híreinkről, adja meg adatait és kattintson, a Feliratkozás gombra! A hírlevél egyetlen kattintással bármikor lemondható, és törölheti feliratkozását.

* kötelezően kitöltendő mező