Utoljára megtekintett
 

Amennyiben nem találja a keresett terméket használja a fenti keresőt a nagyítóval és keressen készüléke akkutípusa, modell neve és száma alapján!
Ügyeljen a kötőjelre, szóközre, pontra és a vesszőre is, ahogy a készülékén illetve akkumulátorán, töltőjén szerepel. Nulla és O betű felcserélésére is figyeljen.
A megnézem gombra kattintva, talál további képeket, fontosabb információkat, valamint a kosarat a rendeléshez.

Előfordulhat hogy a találati listában olyan termék is megjelenik, aminek neve nem tartalmazza a keresési kulcsszót, ez esetben a termék adatlapján található kompatibilitási listában van a keresett szöveg.

Ha mégsem találja akkutípusát, készülékét, töltőjét vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal emailen vagy telefonon a kapcsolat oldalon keresztül!

 

Egy, ha nem kettő vagy több pótakkumulátor digitális fényképezőgéphez kötelező egy profi vagy hobbi fényképésznek. Óriási választékunknak köszönhetően szinte garantált, hogy megtalálja pótakkumulátorát digicamjéhez, fényképezőgéphez, amit gyorsan ki is szállítunk. A nagy gyártok mint pl. Canon, Fuji, Nikon, Olympus, Panasonic és Sony, valamint a kisebb márkák akkumulátorai utángyártott változatban kaphatóak nálunk, a hozzávaló töltővel külön vagy együtt kiváló ár/érték arányban.

További alkategóriák:


   
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Amennyiben a jövőben szeretne emailt kapni, akcióinkról, kedvezményeinkről, és híreinkről, adja meg adatait és kattintson, a Feliratkozás gombra! A hírlevél egyetlen kattintással bármikor lemondható, és törölheti feliratkozását.

* kötelezően kitöltendő mező