Utoljára megtekintett
 

Amennyiben nem találja a keresett terméket használja a fenti keresőt a nagyítóval és keressen készüléke akkutípusa, modell neve és száma alapján!
Ügyeljen a kötőjelre, szóközre, pontra és a vesszőre is, ahogy a készülékén illetve akkumulátorán, töltőjén szerepel. Nulla és O betű felcserélésére is figyeljen.
A megnézem gombra kattintva, talál további képeket, fontosabb információkat, valamint a kosarat a rendeléshez.

Előfordulhat hogy a találati listában olyan termék is megjelenik, aminek neve nem tartalmazza a keresési kulcsszót, ez esetben a termék adatlapján található kompatibilitási listában van a keresett szöveg.

Ha mégsem találja akkutípusát, készülékét, töltőjét vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal emailen vagy telefonon a kapcsolat oldalon keresztül!

 

Melyek az újratölthető akkumulátorral rendelkező mérőeszközök? Az újratölthető akkumulátor nélküli mérőeszköz kifejezés számos mérőműszerre utal, például a hagyományos mérőszalagra. Létezik azonban számos olyan elektronikus földmérő eszköz is, amely újratölthető akkumulátorral működik. Ezek leegyszerűsítik a hossz- vagy magasságmérést, és elsősorban nagy távolságok vagy egyenetlen szakaszok esetén, például útépítésnél használatosak.

További alkategóriák:Előnyük: a mozgó forgalmat nem korlátozzák. Ezenkívül az újratölthető akkumulátorral ellátott földmérő eszközök sokkal pontosabb méréseket tesznek lehetővé, és az adatok utólagos elemzését is lehetővé teszik. Léteznek azonban teljesen más területeken, pl. színes nyomtatáshoz újratölthető akkumulátorral ellátott elektronikus földmérőkészülékek is. Itt nem a hosszúságot mérik, hanem olyan szempontokat, mint például a színek sűrűsége. Hol használják az újratölthető akkumulátorral ellátott mérőeszközöket? A geodéziát, a földfelszín mérésének és feltérképezésének tudományát számos területen alkalmazzák. Emiatt számos akkumulátoros földmérő eszköz is létezik, amelyeket a legkülönfélébb mérésekhez használnak, pl: Régészet: ásatási területek felmérése Mérnöki tevékenység: Nagyméretű épületelemek vagy raktárak felmérése. Útépítés: utak és vasútvonalak felmérése Színkezelés: a sűrűség, a pontszerűség stb. színmérése a nyomtatásban.
   
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Amennyiben a jövőben szeretne emailt kapni, akcióinkról, kedvezményeinkről, és híreinkről, adja meg adatait és kattintson, a Feliratkozás gombra! A hírlevél egyetlen kattintással bármikor lemondható, és törölheti feliratkozását.

* kötelezően kitöltendő mező