Utoljára megtekintett
 

Amennyiben nem találja a keresett terméket használja a fenti keresőt a nagyítóval és keressen készüléke akkutípusa, modell neve és száma alapján!
Ügyeljen a kötőjelre, szóközre, pontra és a vesszőre is, ahogy a készülékén illetve akkumulátorán, töltőjén szerepel. Nulla és O betű felcserélésére is figyeljen.
A megnézem gombra kattintva, talál további képeket, fontosabb információkat, valamint a kosarat a rendeléshez.

Előfordulhat hogy a találati listában olyan termék is megjelenik, aminek neve nem tartalmazza a keresési kulcsszót, ez esetben a termék adatlapján található kompatibilitási listában van a keresett szöveg.

Ha mégsem találja akkutípusát, készülékét, töltőjét vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal emailen vagy telefonon a kapcsolat oldalon keresztül!

 

Akkuk.hu webáruházban megtalálhatóak a legjobb minőségű és legkorszerűbb tölthető akkumulátorok, amelyek alkalmasak különböző eszközök működtetésére. Ebben a kategóriában négyféle tölthető akkumulátor típus közül választhat: AA, AAA, HR14, HR20, és 9V. Ezek az akkumulátorok környezetbarátak, gazdaságosak, és hosszú élettartamúak. Nézzük meg, hogy miben különböznek egymástól: AA akkumulátor: Ez a leggyakoribb tölthető akkumulátor típus, amelyet sokféle készülékhez használhatunk, például távirányítókhoz, játékokhoz, zseblámpákhoz, stb. Az AA akkumulátorok általában 1,2V feszültségűek, és 2000-2600mAh kapacitásúak. AAA akkumulátor: Ez a tölthető akkumulátor típus hasonló az AA-hoz, de kisebb méretű, így kevesebb helyet foglal. A AAA akkumulátorokat általában kisebb készülékekhez használjuk, például egerekhez, billentyűzetekhez, órákhoz, stb. A AAA akkumulátorok is 1,2V feszültségűek, de kisebb kapacitásúak, általában 800-1200mAh. HR14 akkumulátor: Ez a tölthető akkumulátor típus ismertebb nevén C elem, és nagyobb méretű, mint az AA és AAA akkumulátorok. A HR14 akkumulátorokat olyan készülékekhez használjuk, amelyek nagyobb áramfelvételt igényelnek, például rádiókhoz, elektromos játékokhoz, stb. A HR14 akkumulátorok szintén 1,2 V feszültségűek, de nagyobb kapacitásúak, általában 4000-6000mAh. HR20 akkumulátor: Ez a tölthető akkumulátor típus ismertebb nevén D elem, és a legnagyobb méretű a négy közül. A HR20 akkumulátorokat olyan készülékekhez használjuk, amelyek még nagyobb áramfelvételt igényelnek, például lámpákhoz, elektromos szerszámokhoz, stb. A HR20 akkumulátorok is 1,2V feszültségűek, de a legnagyobb kapacitásúak, általában 8000-12000mAh. 9V akkumulátor: Ez a tölthető akkumulátor típus eltér a többitől, mert nem hengeres, hanem lapos alakú, és két fémkivezetése van. A 9V akkumulátorokat olyan készülékekhez használjuk, amelyek magasabb feszültséget igényelnek, például dohányzásellenes riasztókhoz, multiméterekhez, stb. A 9V akkumulátorok 8,4 V feszültségűek, és 200-300 mAh kapacitásúak. Akkuk.hu webáruházban megtalálja a legmegfelelőbb tölthető akkumulátort az Ön igényeinek. Rendeljen most, és élvezze a gyors és ingyenes szállítást, valamint a garanciát!

További alkategóriák:


   
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Amennyiben a jövőben szeretne emailt kapni, akcióinkról, kedvezményeinkről, és híreinkről, adja meg adatait és kattintson, a Feliratkozás gombra! A hírlevél egyetlen kattintással bármikor lemondható, és törölheti feliratkozását.

* kötelezően kitöltendő mező