Utoljára megtekintett
 

Amennyiben nem találja a keresett terméket használja a fenti keresőt a nagyítóval és keressen készüléke akkutípusa, modell neve és száma alapján!
Ügyeljen a kötőjelre, szóközre, pontra és a vesszőre is, ahogy a készülékén illetve akkumulátorán, töltőjén szerepel. Nulla és O betű felcserélésére is figyeljen.
A megnézem gombra kattintva, talál további képeket, fontosabb információkat, valamint a kosarat a rendeléshez.

Előfordulhat hogy a találati listában olyan termék is megjelenik, aminek neve nem tartalmazza a keresési kulcsszót, ez esetben a termék adatlapján található kompatibilitási listában van a keresett szöveg.

Ha mégsem találja akkutípusát, készülékét, töltőjét vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal emailen vagy telefonon a kapcsolat oldalon keresztül!

 

Akkupakkok - a mobil energiaforrások Mi az az akkupakk? Egy olyan eszköz, amely elektromos energiát tárol és lead, amikor szükség van rá. Az akkupakkokat használhatjuk mobiltelefonok, laptopok, elektromos kerékpárok, autók és más eszközök tápellátására. Az akkupakkok előnye, hogy lehetővé teszik a hordozható és vezeték nélküli használatot, valamint a környezetbarát és gazdaságos működést. Az akkupakkok fő alkotóelemei az akkumulátorok, amelyek kémiai reakciók segítségével tárolják és adják le az energiát. Az akkumulátorok típusai közé tartoznak a nikkel-kadmium (NiCd), a nikkel-fémhidrid (NiMH), a lítium-ion (Li-ion) és a lítium-polimer (LiPo) akkumulátorok. Mindegyik típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, például a kapacitás, a töltési idő, az élettartam, a súly, a méret és az ár tekintetében. Az akkupakkok teljesítményét több tényező befolyásolja, például az akkumulátorok száma, a feszültség, az áramerősség, a teljesítmény-sűrűség, az energia-sűrűség, az önkisülés, a hőmérséklet és a töltöttségi szint. Ezeket a tényezőket figyelembe kell venni, amikor akkupakkot választunk egy adott eszközhöz vagy felhasználási célhoz. Az akkupakkok használata során fontos betartani bizonyos biztonsági szabályokat, például nem szabad túltölteni, túlmelegíteni, rövidre zárni, szétszedni, vízbe mártani vagy tűzbe dobni az akkupakkot. Ezek a cselekedetek károsíthatják az akkumulátorokat, csökkenthetik az élettartamukat, vagy akár tüzet vagy robbanást is okozhatnak. Az akkupakkokat szakszerűen kell tárolni, karbantartani és eldobni, hogy megóvjuk a környezetet és az egészségünket.

További alkategóriák:


   
Iratkozzon fel Hírlevelünkre!

Amennyiben a jövőben szeretne emailt kapni, akcióinkról, kedvezményeinkről, és híreinkről, adja meg adatait és kattintson, a Feliratkozás gombra! A hírlevél egyetlen kattintással bármikor lemondható, és törölheti feliratkozását.

* kötelezően kitöltendő mező