Akkumulátor webáruház

akkuk.hu_logo

Webáruházunk 2006 októberétől forgalmazza a német GISEKE cég termékeit és 2011-től kezdte meg a minőségi Powery termékek értékesítését. Pontos és gyors szállítással, minőségi termékeink széles választékával és vonzó árainkkal kívánjuk vásárlóink felmerülő igényeit kielégíteni.

Miért válasszon minket?

1. Megbízhatóság

Az oldalon a látogatóknak és vásárlóknak lehetőségük van értékelni webáruházunkat. Az eddigi több mint 1200 visszacsatolás alapján sikerült megszereznünk a lehető legjobb értékelést, amit külön köszönünk és igyekszünk a továbbiakban is fenntartani vásárlóink elégedettségét!

2. Szállítás

A megrendelését követően személyes átvételre vagy a termék kiszállítására is van lehetőség. Az utóbbi esetében vásárlóink eldönthetik, hogy a GLS futárszolgálatot vagy a PickPack pontra történő csomagküldést választják. Amennyiben a megrendelt termék/termékek összege meghaladja a 15 000 Ft-ot, a szállítás ingyenes. Vásárlóink kényelmének érdekében többféle fizetési mód közül is lehet választani. Csaknem minden országba vállalunk szállítást, így vevőink bárhol is tartózkodnak, termékeinket gond nélkül megrendelhetik.

3. Környezetvédelem

Számunkra fontos a környezetvédelem is, ezért partnerünk, a RE’LEM KHT. végzi a visszavételi és visszagyűjtési kötelezettségeket. Az oldalon pontos leírás található arról, mit tegyenek vásárlóink az akkumulátor hulladékokkal.

4. Garancia

Cégünk által forgalmazott akkumulátorokra, töltőkre, tápegységekre 10 000 Ft eladási érték alatt a szavatossági idő 2 év, a 10 000 Ft érték feletti tartós fogyasztási cikkekre (akkumulátorokra, töltőkre, tápegységekre is) a jótállás 1 év. Amennyiben vásárlónk 14 napon belül meggondolja magát, az okok meghatározása nélkül elállhat a vásárlástól, ekkor cégünk részére visszaküldheti a megvásárolt terméket/termékeket mérettől függően ajánlott levélként vagy belföldi postacsomagként.

5. Termékkínálat

Hatalmas termékkínálattal rendelkezünk, így az oldalra látogatók egészen biztos, hogy megtalálják a számukra megfelelő terméket. Többek közt az alábbi termékpalettából válogathatnak:

Az általunk forgalmazott akkumulátorokat Távol-Keleten gyártják, és minőségi cellával készülnek (általában Sanyo, Panasonic, Samsung, GP).

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, látogasson el webáruházunkba!

Vélemény, hozzászólás?